Skip to content

EziuaMea Adresă Și Date De Contact Loc de Joaca


La EziuaMea.ro ai găsit un loc de joaca perfect pentru petrecerea copilului tău! Urmărește drumul pe hartă și vino în locația noastră.

EziuaMea loc de joaca

Adresa Completă

Calea Vitan 238, Sector 3, Lângă Auchan Vitan,
în curtea magazinului Lo Spaccio,

București, 031303.

date de contact loc de joaca

EziuaMea, harta pozitionare loc de joaca în sector 3

Cauți un loc de joacă sigur, distractiv și educativ pentru copiii tăi?

Atunci EziuaMea este locul perfect pentru tine! EziuaMea este mai mult decât un simplu loc de joacă, este un spațiu magic unde imaginația copiilor prinde viață și unde joaca se transformă în învățare și aventură.

De ce să alegi Eziuamea?

  • Distracție sigură: Spațiul nostru de joacă este amenajat cu grijă pentru a oferi copiilor o experiență distractivă și sigură.
  • Activități pentru diverse vârste: Eziuamea oferă activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, de la jocuri de construcție la proiecție interactivă și la trasee de aventură. Avem grijă să organizăm periodic evenimente tematice și ateliere creative pentru a stimula imaginația copiilor și a le dezvolta abilitățile.
  • Un spațiu ideal pentru petreceri de neuitat: EziuaMea este locul perfect pentru a organiza petreceri de aniversare memorabile pentru copii (zi de mastere; petrecere; serbare; tăiere de moț; baby shower; gender reveal). Dezvoltăm pachete personalizate cu diverse opțiuni de catering, animație și decorațiuni.
  • Oportunități de învățare prin joacă: Credem că joaca este esențială pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Activitățile noastre sunt concepute pentru a stimula creativitatea, imaginația, abilitățile motorii și sociale ale copiilor.
  • Un mediu prietenos și primitor: La EziuaMea, ne dorim ca toți copiii să se simtă bineveniți și apreciați. Echipa noastră este mereu prietenoasă și gata să ofere o atmosferă caldă și relaxantă.

Loc de Joacă pentru Copii în Sectorul 3: EziuaMea

Descoperă Spațiul Nostru de Distracție și Creativitate

Despre EziuaMea

EziuaMea este locul perfect pentru petreceri și evenimente pentru copii în București. Situat în Sectorul 3, EziuaMea oferă o gamă variată de activități și spații de joacă pentru cei mici.

Ce Găsești la EziuaMea?

  1. Loc de Joacă Interior și Exterior: EziuaMea dispune de un spațiu de joacă interior, perfect pentru zilele ploioase sau pentru a te bucura de aerul condiționat în timpul verii. De asemenea, avem și o zonă de terasă în aer liber, unde părinții se pot bucura de soare și natură.
  2. Petreceri Personalizate: Organizăm petreceri de neuitat pentru copii! De la aniversări la serbări tematice, EziuaMea creează momente speciale pentru cei mici.
  3. Activități Creative: La EziuaMea, copiii pot participa la ateliere de pictură, modelaj, dans și multe altele. Stimulăm creativitatea și dezvoltarea abilităților artistice.
  4. Loc de Joacă pentru Toate Vârstele: Indiferent dacă ai un copil mic sau un adolescent, EziuaMea are activități potrivite pentru toate vârstele.

Loc de joacă; Loc de joacă copii; Loc de joacă pentru copii; Loc de joacă București; Loc de joacă interior; Loc de joacă Sector 3;

Contact Loc de Joaca