Skip to content

Super Povestea Locului de joaca

De v-am captivat deja cu “SUPER Povestea Locului de joaca” EziuaMea și vreți, fără a mai sta pe șagă, iute să ne contactați – link aici Dar, de vreți ca să mai stați, povestea să ne-o ascultați, luați loc de vă așezați.

A fost o dată ca niciodată, pe tărâmul Bucureștiului un loc luminos și spațios ce aștepta cu dor mulți copii să-i treacă pragul (link hartă). Ani la rând parcarea de lângă locație aștepta și ea mașinile părinților să se odihnească gratuit după drumul de acasă și până la locul de joacă dar, curajul de a construi un spațiu de petreceri pentru copii abia urma să vină.

         Bunul rege care domnea peste minunatul spațiu a dat zvon în țară că există loc de tocmeală pentru a lua în grijă ceea ce acum se numește EziuaMea.ro O domniță și un domn, auzind propunerea minunată, au sărit în grabă și au mers la rege  cu bună credință (link echipa).

         După cum vine vorba, om bun la om bun trage. Voia s-a făcut și a început amenajarea tărâmului de joc și joacă pentru copii.

Din ASIA Mică s-au adus două trambuline ca să bucure micii aventurieri ori de câte ori vor să sară cât mai sus și aproape de cer.
         Mijlocul dintre cele două trambuline a fost ocupat cu un traseu plin de obstacole ce antrenează mișcarea și voia bună.
La capătul traseului cu obstacole a fost pus un tobogan care duce de sus și până în piscina cu bile colorate.
         Pentru ca momentele frumoase să fie veșnice, din Japonia s-a adus uimitorul ansamblu numit Cabină Foto împreună cu cele mai frumoase și amuzante accesorii – această mașinărie surprinde râsete și voie bună și înmagazinează toată fericirea în imagini.
         Ca din mirajele deșerturilor, pe unul din pereții locului de joacă s-a proiectat jocul interactiv ce îndeamnă copii să arunce cu bilele din pluș, cu mare viteză și mișcare, în obiectele ce apar în fața lor.
         Un covor moale de burete a fost așternut pentru ca toți cei prinși în joc să fie protejați de năstrușnicele căzături.
Ca să țină frâu la imaginație, au fost aduse:

 1. cuburi magnetice din burete, frumos denumite JollyHeap;
 2. șină de tren din lemn cu locomotive și vagoane;
 3. traseu de drum cu mașinuțe ce se poate așeza după dorința fiecărui copil.

Magii renumiți au făurit pentru EziuaMea două console Xbox, fiecare cu câte două Joystick-uri pentru a struni în cutia cu imagini personajele din Lego City sau Crash Team Racing Nitro-Fueled.
Într-un final, podelele din lemn au fost construite pentru a permite circulația celor 10 mașiunuțe fără pedale, ce sunt acționate cu puterea mușchilor. (link Galerie Foto)

Așa a fost construit spațiul de evenimente pentru copii Eziuamea.ro, locul de joacă perfect pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani!

Și vestea s-a dus în toate colțurile tărâmului București, de la grupul negustorilor din Dristor la meșteșugarii iscusiți din Titan, din așezarea Tineretului și până la târgul Unirii. Toți au fost foarte bucuroși deoarece își puteau organiza petrecerile doar cu grupul lor, timp de 3 ore, fără să mai fie amestecați cu alți oameni din breaslă.

Așa, dragi cititori, la EziuaMea ne dorim să facem copiii fericiți, până la adânci bătrâneți.

Pentru mai multe informații puteți suna: 0741444744

de la SUPER Povestea Locului de joaca la Siguranță și diversitate

Siguranța copiilor este prioritatea noastră principală. Modului de joacă este autorizat ISCIR și are certificare EN 1176, garantând astfel respectarea celor mai înalte standarde de siguranță. În plus, spațiul este dezinfectat cu atenție, utilizând produse de curățare de înaltă calitate, pentru a ne asigura că fiecare vizită este una sănătoasă și fără griji.

La eziuamea.ro, dorim să asigurăm o experiență plăcută și pentru părinți. De aceea, vă oferim posibilitatea de a optimiza pachetele de petrecere, care includ recomandări pentru catering, pizza, animatori și evenimente tematice. Astfel, puteți organiza petreceri de neuitat pentru ziua copilului dumneavoastră. În același timp oferim posibilitatea de a organiza și alte evenimente speciale precum: serbări școlare, evenimente tematice; tăierea moțului; botez intim (maxim 60 de persoane).

SUPER Povestea Locului de joaca si emoji de petrecere

Petrecerea perfectă pentru Copilul tău: sfaturi și trucuri pentru o aniversare memorabilă

Aniversarea copilului tău este un moment special, o zi plină de bucurie și voie bună. Fie că ai un năstrușnic de 1 an sau un aventurier de 7, organizarea unei petreceri memorabile poate fi o provocare. Dar nu te teme! Cu puțină planificare și creativitate, poți crea o atmosferă magică care va încânta micuții invitați.

Locația: Alege un loc potrivit vârstei și temperamentului copiilor. Poți opta pentru o petrecere acasă, unde ai control total asupra mediului, sau poți alege un loc de joacă interior sau exterior, unde copiii se pot bucura de spațiu și libertate.

Tematica: Alege o tematică inspirată din personajele preferate ale copilului, din hobby-urile sale sau din universul animalelor. O tematică bine definită te va ghida în alegerea decorațiunilor, costumelor, jocurilor și a meniului.

Activități: Adaptează jocurile și activitățile la vârsta copiilor. Include jocuri distractive, precum treasure hunts, jocuri cu baloane, pictura pe față, dansuri energice și spectacole interactive cu magicieni sau animatori.

Mâncare și băuturi: Optează pentru gustări simple și sănătoase, precum fructe, legume, sandvișuri mici și prăjituri decorate. Asigură-te că ai suficientă apă, sucuri naturale și limonadă pentru a potoli setea micuților petrecăreți.

Muzica: Alege muzică veselă, energică și antrenantă, care să îi determine pe copii să danseze și să se distreze. Include cântece populare, cântece din desene animate, muzică pop cu versuri adecvate copiilor și piese scurte din muzica clasică.

Detalii magice: Nu uita de detaliile care fac diferența! Decorațiuni tematice, baloane colorate, invitații personalizate și un tort aniversar spectaculos vor completa atmosfera festivă.

Implică-l pe sărbătorit: Cel mai important aspect este ca micuțul tău să se simtă special în această zi. Implică-l în planificarea petrecerii, ascultă-i dorințele și fă-l să se simtă protagonistul principal al evenimentului.

Relaxează-te și distrează-te! O petrecere reușită este o petrecere unde toți cei implicați se simt bine. Relaxează-te, bucură-te de moment și participă activ la jocuri și activități alături de copii.

Urmând aceste sfaturi și trucuri, vei reuși să organizezi o petrecere de neuitat pentru micuțul tău, o zi plină de magie, zâmbete și amintiri prețioase care vor dăinui o viață.

SUPER Povestea Locului de joaca ti-a stârnit interesul și vrei să luăm legătura? Click aici pe link-ul de Contact

Oferta EziuaMea de 10

Oferta EziuaMea de 10 acoperă un număr de până la 10 copii.  
* Capacitatea spațiului este de 60 de persoane
* Vârstă recomandată 1 – 7 ani

✅ Acces exclusiv la Cafenea și la Spațiul de joc, (200 mp) timp de 3 ore
Parcare gratuită în limita locurilor disponibile.
✅ Acces la Terasa
✅ Sistem audio Samsung
✅ De la Cafenea se pot cumpăra separat băuturi non-alcoolice / alcoolice

Spațiul de joc include:
🦘Două trambuline.
🛝 Tobogan.
🤹‍♀️ Piscină cu bile.
🧗‍♀️ Labirint cu obstacole.
🎮 Cameră Xbox – Lego City, Minecraft și Crash Bandicoot Race.
🧩 Joc interactiv cu proiecție pe perete.
🚧 Centru de construit.
📸 Accesorii și Cabină foto cu fotografie în format digital (fotografiile se transmit electronic la finalul petrecerii).
🏎️ 10 mașinuțe fără pedale, de care se pot bucura și adulții (suportă până la 100 kg).

Incluse

1. Pizza pentru copii (1 pizza la 2 copii)
2. Suc de mere – 5 L
3. Apă Plată
4. Cafea: Americano / Espresso
5. Pentru Copii și Adulți – Farfurii și tacâmuri de unică folosință
6. Pentru Copii și Adulți – Pahare de unică folosință
7. Fețe de masă pentru mesele copiilor
8. Pentru sărbătorit Balon cu cifră 
9. Invitație în format electronic
10 Cabină Foto Digitală cu template personalizat

Vezi Preț – de Luni până Joi

1300 Lei până la 10 copii.
– Pentru fiecare copil în plus se va percepe 45 de lei.

Preț – de Vineri până Duminică

1500 Lei până la 10 copii.
– Pentru fiecare copil în plus se va percepe 45 de lei.

Trimite formularul de mai jos pentru a verifica disponibilitatea

Prin transmiterea acestor informații sunteți de acord cu prelucrarea datelor și cu modalitățile noastre de comunicare (text și voce).

Cum ne alegem animatorii și firma de organizare evenimente? Ghidul complet pentru petreceri de neuitat

Organizarea unei petreceri pentru copii poate fi o provocare, dar și o experiență extrem de plăcută. Alegerea animatorilor și a firmei de organizare evenimente potrivite este esențială pentru a crea o petrecere memorabilă și distractivă pentru micuții dumneavoastră.

O poveste despre două firme de top:

BluParty

Imaginați-vă o petrecere plină de veselie și energie, unde copiii se joacă cu personaje preferate, participă la ateliere creative și se distrează pe muzică veselă. Așa sunt petrecerile organizate de BluParty, o firmă cu o experiență de peste 13 ani în domeniu.

Animatori profesioniști, costume colorate, spectacole interactive și o atmosferă prietenoasă sunt doar câteva dintre elementele care fac din BluParty alegerea ideală pentru petrecerea copilului dumneavoastră. Fie că doriți o petrecere de ziua de naștere, o petrecere tematică sau pur și simplu o zi de distracție cu prietenii, BluParty are soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Servicii oferite de BluParty:

 • Animație: Animatori profesioniști care distrează copiii cu jocuri, concursuri, muzică și dans.
 • Mascote: Personaje preferate ale copiilor, cum ar fi Minnie Mouse, Spiderman sau Elsa, vin la petrecere pentru a face deliciul micuților.
 • Spectacole: Spectacole de magie, teatru de păpuși sau iluzionism pentru a stârni imaginația copiilor.
 • Ateliere creative: Copiii pot participa la ateliere de pictură, modelaj, origami sau confecționare de bijuterii.
 • Muzică și DJ: Muzică veselă și un DJ care pune atmosfera în mișcare.
 • Decoruri și baloane: Decorațiuni tematice și baloane colorate pentru a crea o atmosferă festivă.
 • Tort și candy bar: Un tort delicios personalizat și un candy bar plin de dulciuri apetisante.

Noblesse Events

Gândiți-vă la un botez elegant, cu o atmosferă feerică și momente emoționante. Aici intervine Noblesse Events, o firmă specializată în organizarea de botezuri memorabile. De la ursitoare tradiționale la magicieni amuzanți și animatori talentați, Noblesse Events se asigură că evenimentul dumneavoastră va fi unul cu adevărat special.

Pe lângă serviciile complete de organizare, Noblesse Events oferă și o gamă largă de decorațiuni și aranjamente pentru a crea o atmosferă unică și personalizată. Cu o atenție deosebită la detalii și o abordare profesională, Noblesse Events transformă fiecare botez într-o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

Servicii oferite de Noblesse Events:

 • Ursitoare: Ursitoare tradiționale care aduc un plus de emoție și momente vesele la eveniment.
 • Magician: Spectacole de magie pentru a-i distra pe micuți pe durata petrecerii.
 • Animatori pentru petreceri copii: Animatori care îi pot distra pe copii cu jocuri, concursuri și activități interactive.
 • Aranjamente cu baloane: Decorează spațiul petrecerii cu baloane colorate pentru un plus de veselie.

Sfaturi pentru alegerea animatorilor și firmei de organizare evenimente:

 • Stabiliți un buget: Costurile pot varia semnificativ în funcție de complexitatea petrecerii, numărul de copii și serviciile dorite.
 • Gândește-te la tematica petrecerii: Alege o firmă care are experiență în organizarea de petreceri cu tematica dorită de tine.
 • Citește recenziile online: Vezi ce spun alți părinți despre experiența lor cu firma respectivă.
 • Discută cu animatorii: Asigură-te că animatorii sunt entuziaști, prietenoși și potriviți pentru a interacționa cu copiii.
 • Cere oferte personalizate: Compară ofertele mai multor firme pentru a găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Alegerea firmei potrivite de animatori și organizare de evenimente va contribui semnificativ la succesul evenimentului tău. Alocă suficient timp pentru a compara opțiunile disponibile și a lua o decizie informată, care să satisfacă nevoile și preferințele tale.

Contact Loc de Joaca